Ora është Sun May 27, 2018 11:25 pm


 • Shkencat Natyrore dhe Matematika

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Matematik


  Në këtë forum mund të postoni ëdo gjë që ka të bëj me Matematikë.
  34 Temat
  46 Mesazhet
  Wed Mar 31, 2010 10:45 pm
  donbeco Testone veten ne matematik
 • Fizikë dhe Kimi


  Në këtë forum mund të postoni ëdo gjë që ka të bëj me Fizikë dhe Kimi .
  26 Temat
  27 Mesazhet
  Wed Apr 15, 2009 8:18 pm
  floroS Pembledhje e disa substancave Kimi
 • Astronomia


  Në këte forum mund të postoni dhe të gjeni ëdo gjë që ka të bëj me astronomi, astrofizikë dhe ëdo gjë tjetër që ndërlidhet me dukuritë që ndodhin jashtë tokës dhe atmosferës.
  24 Temat
  27 Mesazhet
  Thu May 21, 2009 6:49 pm
  donbeco KRIJIMI I UNIVERSIT
 • Mjekësia


  Në këte forum mund të postoni dhe të gjeni ëdo gjë që ka të bëj me mjeksine
  149 Temat
  156 Mesazhet
  Sun Nov 22, 2009 9:39 pm
  citti_barca Grupi për menaxhimin e pandemisë po zbaton masat kundër gripit A/H1N1

 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur