Flamini: Adebayor do të ishte i nevojshëm për Milanin
21042009
Flamini: Adebayor do të ishte i nevojshëm për Milanin
Mesfushori francez Mathieu Flamini thotë se Emmanuel Adebayor do të ishte një përforcim i madh për Milanin.
Ish-lojtari i Arsenalit e llogarit Adebayorin si njërin prej sulmuesve më të mirë në botë.
“Ai është një sulmues i shkëlqyeshëm dhe nëse vjen në Milan do të ishte një përforcim i madh për ne. Adebayor ishte i fuqishëm që kur erdhi në Arsenal, por përparoi shumë edhe atje dhe u shndërrua në një prej sulmuesve më të mirë në botë”, ka thënë Flamini,
Adebayor shpesh është lidhur me një kalim tek Milani, por duket e vështirë që Arsene Wenger ta pranojë largimin e tij.
Ish-lojtari i Arsenalit e llogarit Adebayorin si njërin prej sulmuesve më të mirë në botë.
“Ai është një sulmues i shkëlqyeshëm dhe nëse vjen në Milan do të ishte një përforcim i madh për ne. Adebayor ishte i fuqishëm që kur erdhi në Arsenal, por përparoi shumë edhe atje dhe u shndërrua në një prej sulmuesve më të mirë në botë”, ka thënë Flamini,
Adebayor shpesh është lidhur me një kalim tek Milani, por duket e vështirë që Arsene Wenger ta pranojë largimin e tij.
amir- Super Moderator
- Numri i postimeve : 1013
Registration date : 14/03/2009
Similar topics
» Adebayor krahason Milanin me Beyonce
» Adebayor: Do të përfundojmë mbi United
» Senna: Adebayor nuk më bën përshtypje
» Taçi: Dua ta blej Milanin
» City në negociata me Arsenalin për Adebayor
» Adebayor: Do të përfundojmë mbi United
» Senna: Adebayor nuk më bën përshtypje
» Taçi: Dua ta blej Milanin