Angelina Jolie në rolin e Scarpetta?
22042009
Angelina Jolie në rolin e Scarpetta?
Angelina Jolie është lidhur me rolin e Dr Kay Scarpetta në një adaptim filmik të librave bestseller të Patricia Cornwell, pasi studio Fox 2000 së fundi tha se ishte duke kërkuar emrat e duhur për serinë.
Ekzistojnë 16 novela “Scarpetta”, që do të thotë se do të ketë edhe më shumë filma, por ky i film nuk do të lidhet me titullin specifik e misterioz të Conwell.
Jolie, 33-vjeçare, vazhdon të jetë një aktore e zënë. Bukuroshja, e cila rrit gjashtë fëmijë me partnerin e saj Brad Pitt, aktualisht është në New York, duke xhiruar filmin “Salt”.
Ajo po ashtu do ta japë zërin në filmin “Kung Fu Panda 2” dhe pritet të jetë edhe pjesë e vazhdimit të filmit “Wanted”.
Ekzistojnë 16 novela “Scarpetta”, që do të thotë se do të ketë edhe më shumë filma, por ky i film nuk do të lidhet me titullin specifik e misterioz të Conwell.
Jolie, 33-vjeçare, vazhdon të jetë një aktore e zënë. Bukuroshja, e cila rrit gjashtë fëmijë me partnerin e saj Brad Pitt, aktualisht është në New York, duke xhiruar filmin “Salt”.
Ajo po ashtu do ta japë zërin në filmin “Kung Fu Panda 2” dhe pritet të jetë edhe pjesë e vazhdimit të filmit “Wanted”.
amir- Super Moderator
- Numri i postimeve : 1013
Registration date : 14/03/2009
Similar topics
» Jolie dhe Aniston aktoret më të paguara
» Hopkins rikthehet në rolin e kanibalit
» Jolie- nëna më seksi
» Jolie rikthehet në ajërajër
» Dritehije mbi lidhjen Pitt-Jolie
» Hopkins rikthehet në rolin e kanibalit
» Jolie- nëna më seksi
» Jolie rikthehet në ajërajër