Jon Bon Jovi ka frikë nga gruaja
26042009
Jon Bon Jovi ka frikë nga gruaja
Rokeri Jon Bon Jovi ka bërë shaka duke thënë se martesa e tij me Dorothea Hurley ka mbijetuar për dy dekada pasi ai jeton nën frikën e gruas.
“Le ta themi atë këtu dhe troç. Kam frikë nga gruaja ime”, ka thënë Jon i pyetur për sekretin e martesës së suksesshme.
Jon, i cili do të festojë 20-vjetorin e martesës në javën e ardhshme, thotë se ai është më i lumtur se kurrë me gruan dhe dyshja bëjnë çdo përpjekje për të qëndruar jashtë vëmendjes së publikut.
“Ajo është investimi më i mirë që kam bërë ndonjëherë. Besomëni ajo është më e mira. Jam shumë i lumtur”, ka shtuar rokeri.
Jon u martua në mënyrë sekrete me të dashurën e tij nga shkolla e mesme, Dorothea, më 29 prill të vitit 1989 në Las Vegas. Dyshja kanë katër fëmijë së bashku.
“Le ta themi atë këtu dhe troç. Kam frikë nga gruaja ime”, ka thënë Jon i pyetur për sekretin e martesës së suksesshme.
Jon, i cili do të festojë 20-vjetorin e martesës në javën e ardhshme, thotë se ai është më i lumtur se kurrë me gruan dhe dyshja bëjnë çdo përpjekje për të qëndruar jashtë vëmendjes së publikut.
“Ajo është investimi më i mirë që kam bërë ndonjëherë. Besomëni ajo është më e mira. Jam shumë i lumtur”, ka shtuar rokeri.
Jon u martua në mënyrë sekrete me të dashurën e tij nga shkolla e mesme, Dorothea, më 29 prill të vitit 1989 në Las Vegas. Dyshja kanë katër fëmijë së bashku.
amir- Super Moderator
- Numri i postimeve : 1013
Registration date : 14/03/2009
Similar topics
» Ferguson nuk ka frikë nga Porto
» Lohan ka frikë nga papunësia
» Fox nuk ka frikë nga skenat e rrezikshme
» Kazakistan, 130-vjecarja gruaja me e vjeter ne Bote
» Arrestohet gruaja se bente seks te zhurmshem
» Lohan ka frikë nga papunësia
» Fox nuk ka frikë nga skenat e rrezikshme
» Kazakistan, 130-vjecarja gruaja me e vjeter ne Bote