Wilshere shënon dygolësh në fitoren e Arsenalit
03082009
Wilshere shënon dygolësh në fitoren e Arsenalit
topçinjtë e Arsenalit kanë dalë fitues në Emirates Cup, pasi mposhtën Rangers me rezultat 3-0 në finalen e së dielës mbrëma.
Arsenali shënoi dy gola të hershëm për të zhvilluar më pas një lojë më të qetë. Jack Wilshere shënoi dy herë për të futur në sandviç golin e Eduardo da Silva, në fitoren e dytë të topçinjve në Emirates Cup.
Wilshere hapi rezultatin pas vetëm 120 sekondash, derisa Eduardo e dyfishoi atë pas dhjetë minutash tjera. 17-vjeçari vulosi dilemën e fituesit me golin e tij të dytë dhe të tretin për Arsenalin në minutën e 72-të.
Në ndeshjen tjetër të Emirates Cup, Atletico Madrid dhe Paris Saint Germaine kanë luajtur baras 1-1. Atletico kaloi në epërsi me golin e Sergio Aguero të shënuar nga penaltia në fund të pjesës së parë (41’), ndërsa për francezët barazoi Ludovic Giuly në pjesën e dytë të lojës (71’).
Arsenali shënoi dy gola të hershëm për të zhvilluar më pas një lojë më të qetë. Jack Wilshere shënoi dy herë për të futur në sandviç golin e Eduardo da Silva, në fitoren e dytë të topçinjve në Emirates Cup.
Wilshere hapi rezultatin pas vetëm 120 sekondash, derisa Eduardo e dyfishoi atë pas dhjetë minutash tjera. 17-vjeçari vulosi dilemën e fituesit me golin e tij të dytë dhe të tretin për Arsenalin në minutën e 72-të.
Në ndeshjen tjetër të Emirates Cup, Atletico Madrid dhe Paris Saint Germaine kanë luajtur baras 1-1. Atletico kaloi në epërsi me golin e Sergio Aguero të shënuar nga penaltia në fund të pjesës së parë (41’), ndërsa për francezët barazoi Ludovic Giuly në pjesën e dytë të lojës (71’).
Haris- Anetare 10 %
- Numri i postimeve : 64
Registration date : 12/07/2009
Similar topics
» Bunjaku shënon hat-trick për të rinjtë e Arsenalit
» Fabregas ia siguron fitoren Arsenalit
» Chelsea shënon fitoren e radhës
» Ronaldo shënon hat-trick në fitoren e Corinthians
» Liverpool pa Gerradin kundër Arsenalit?
» Fabregas ia siguron fitoren Arsenalit
» Chelsea shënon fitoren e radhës
» Ronaldo shënon hat-trick në fitoren e Corinthians
» Liverpool pa Gerradin kundër Arsenalit?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi