Makelele pro- kthimit të Vieiras tek Arsenal
03082009
Makelele pro- kthimit të Vieiras tek Arsenal
Mesfushori i Paris Saint-Germain, Claude Makelele, mbështet rikthimin e bashkëkombësit të tij Patrick Vieira tek Arsenali.
Qëndrimit të Vieiras tek Interi duket se po i vjen fundi, ndërsa spekulimet e fundit e lidhin atë me një rikthim sensacional te Topçinjtë.
“Patrick është ende një lojtar i mirë. Ai është ende një lojtar i madh. Dhe mendoj se ai është ende njëri nga mesfushorët më të mëdhenj në votë”.
“Ai është një mesfushor i mirë. Mendoj se ka mundësi të shkojë tek arsenali. Ai është sikurse unë dhe Steven Gerrard. Ai do të bënte një punë të mirë, besoj”, është shprehur Makelele.
Qëndrimit të Vieiras tek Interi duket se po i vjen fundi, ndërsa spekulimet e fundit e lidhin atë me një rikthim sensacional te Topçinjtë.
“Patrick është ende një lojtar i mirë. Ai është ende një lojtar i madh. Dhe mendoj se ai është ende njëri nga mesfushorët më të mëdhenj në votë”.
“Ai është një mesfushor i mirë. Mendoj se ka mundësi të shkojë tek arsenali. Ai është sikurse unë dhe Steven Gerrard. Ai do të bënte një punë të mirë, besoj”, është shprehur Makelele.
Haris- Anetare 10 %
- Numri i postimeve : 64
Registration date : 12/07/2009
Similar topics
» Uefa Champions League 2009 Semi Finals
» Gjysmëfinalja e dytë: Man Utd vs. Arsenal
» Liverpool vs Arsenal ndeshja me e mir e vitit?
» Vlerësimi i lojtarëve: Arsenal 3-0 Villarreal
» Arsenal 47 milion euro per Ribery
» Gjysmëfinalja e dytë: Man Utd vs. Arsenal
» Liverpool vs Arsenal ndeshja me e mir e vitit?
» Vlerësimi i lojtarëve: Arsenal 3-0 Villarreal
» Arsenal 47 milion euro per Ribery
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi