Rosicky: Është ndjenjë e mirë të rikthehesh
04082009
Rosicky: Është ndjenjë e mirë të rikthehesh
Mesfushori i Arsenalit, Tomas Rosicky, është i ngazëllyer me rikthimin e tij në para-sezon, pas një mungese më shumë se njëvjeçare.
Çeku zhvilloi ndeshjet e tij të para në kuadër të Emirates Cup kundër Atletico Madrid dhe Rangers.
“Është ndjenjë e shkëlqyeshme të rikthehesh dhe të luash sërish në këtë stadium, pasi ka qenë shumë gjatë për mua”, ka thënë Rosicky, i cili ndeshjen e fundit e zhvilloi në janar të vitit 2008 në Emirates Stadiumun, në kuadër të Kupës FA kundër Newcastle United.
“Ka qenë tmerruese (të jesh i lënduar), por nuk dua të flas më shumë për këtë. Tash jam rikthyer dhe kjo është gjëja më e rëndësishme për mua”, ka shtuar çeku.
Çeku zhvilloi ndeshjet e tij të para në kuadër të Emirates Cup kundër Atletico Madrid dhe Rangers.
“Është ndjenjë e shkëlqyeshme të rikthehesh dhe të luash sërish në këtë stadium, pasi ka qenë shumë gjatë për mua”, ka thënë Rosicky, i cili ndeshjen e fundit e zhvilloi në janar të vitit 2008 në Emirates Stadiumun, në kuadër të Kupës FA kundër Newcastle United.
“Ka qenë tmerruese (të jesh i lënduar), por nuk dua të flas më shumë për këtë. Tash jam rikthyer dhe kjo është gjëja më e rëndësishme për mua”, ka shtuar çeku.
Haris- Anetare 10 %
- Numri i postimeve : 64
Registration date : 12/07/2009
Similar topics
» Cesar: Buffon është më i mirë se unë
» Ibrahimoviq: Ky është sezoni më i mirë i imi
» Amauri: Miccoli është më i mirë se Del Piero
» Guardiolla:Ibrahimovic eshte stervitur mire
» Adriano: Mourinho është strategu më i mirë në botë
» Ibrahimoviq: Ky është sezoni më i mirë i imi
» Amauri: Miccoli është më i mirë se Del Piero
» Guardiolla:Ibrahimovic eshte stervitur mire