Fraza Ditelindjesh
:: Tema Shoqerore :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Fraza Ditelindjesh
si freski e detit te ardht lumturia si pellumb i bardh te ardht dashuria ne te mira e gezim e kalofsh ket jet cdo deshir e ytja te behet realitet.... urime ditlidja
Si freski e detit te ardht lumturia si pellumb i bardh te qoft dashurija me tmira e gzime e kalofsh ket jet qdo deshir e jotja tu beft realitet URIME DITLINDJA per vellaun me te mir ne bot xxx i uroj 9 vjetorin e lindjes te duaaa shum vllaqko
Nje yll mbi qiell shum bukur po shendrit e hena e zbet po na fal pak Drit qielli blu diqka po na tregon Drita qe te don ditlindjen ta uron....te duaaa shum
edhe nje dite e re po fillon e sot dikush ditlindjen e ... feston skam fjal te pershkruaj at e te turoj por nga zemra te them qe qka e ke ne mendje qe mundesh ta realizosh veq vazhdo se je me e mira-i e mund ta arrish vesh suksese uroj qe ki vit i ardheshem te jet viti i sukseseve.te puth ...
edhe pse je larg azgje sme mungon sepse zemra ime vetem ty te don
vajz te re um ke taku skom pas zemer met lenduu shum besoi qe njerii pa zemer me lendoi veq qe jom femer me ke kerku per me qen bashk ke premtuu se um ke dashuru shum te re menjen ma theve me pak fjal zemern ma bleve ne zemeren time ti ke ardh lkura jeme ste len me dal gjithqka do te beja per ta lagur trupin per ta pastruar ... te dashurosh nuke shte mekat eshte gjeja ma ebukur dhe eart por nuk munesh me dashuru kur je trathtar e um ke tradhtuu zoti te sheh duhesh mu tut nuk munesh me hanger me dyy lug ndoshtaa as frik nuk ke se nuk ke fis pra skee as fee ndoshta gjdoo gabim zoti doo ta fal por ket joo se um ke vra per se gjallii sa te jet jeta sdoo ta fali...
me mire nje mik se nje thesar thesari yne sapo u be 20 vjecare urimi im eshte qe ky thesar te behet shekullore
te uroj dy gjera gjithqka dhe asgje,gjithqka qe te ben te lumtur dhe asgje qe te ben te vuash
ne ket vite pa ty po te shohe ne sy urime ditlindja ty shpirte shikom ne sy
nese ti me don edhe une te dua nese te urrej urrem edhe ti mua nese une vdes ti jeto per mua por dije se gjithmon nje engjull te ka dashuruar
2 gjera te uroj ne jet:
gjithcka dhe asgje
ghithcka qe te ben te lumtur dhe asgje qe te ben te vuash
urime ditelindjen nga maja e pemes nga thellsia e zemres.urime ditlindjenme fat ne jete Çdo deshire e jotja u befte realitet
Nuk uroj qe jeta jote te jete e gjate sa jeta e nje Ylli,do ishte shum e gjate.
Nuk uroj qe jeta jote te jete e gjate sa jeta e nje Trendafili,do ishte shum e shkurter.
Por uroj qe jeta jote te jete e Shendritshme si Ylli dha e bukur si Trendafili
si freski e detit te ardht lumturia si pellumb i bardh te ardht dashuria ne te mira e gezim e kalofsh ket jet cdo deshir e ytja te behet realitet.... urime datelindja
Dashuria eshte nje kopsht me lule nese hyn aty dije se u ngule!!
:: Tema Shoqerore :: Dashuria
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi