Biografia e Britneyt, bën shumë para
22032009
Biografia e Britneyt, bën shumë para
Britney Spears e ka refuzuar një ofertë prej tre milionë dollarësh për ta shkruar biografinë e saj, pasi që ajo dëshiron më shumë para.
Revista “Us Weekly” njofton se këngëtarja është takuar me producentët e shtëpive botuese HarperCollins, Random House dhe Little Brown, me të cilët ka biseduar për librin e kujtimeve të saj, mirëpo Princesha e muzikës pop i ka refuzuar ofertat e tyre “të vogla”, sepse ajo kishte pritur më shumë.
Sipas disa burimeve të afërta me këngëtaren, mësohet se Britney kërkon tetë milionë dollarë për ta shkruar autobiografinë e saj. “Ajo shpresonte për më shumë para”, ka thënë një burim
Revista “Us Weekly” njofton se këngëtarja është takuar me producentët e shtëpive botuese HarperCollins, Random House dhe Little Brown, me të cilët ka biseduar për librin e kujtimeve të saj, mirëpo Princesha e muzikës pop i ka refuzuar ofertat e tyre “të vogla”, sepse ajo kishte pritur më shumë.
Sipas disa burimeve të afërta me këngëtaren, mësohet se Britney kërkon tetë milionë dollarë për ta shkruar autobiografinë e saj. “Ajo shpresonte për më shumë para”, ka thënë një burim
Similar topics
» Ranieri: Interit iu deshën 10 vite dhe shumë para për të fituar diçka
» Më shumë fuqi, më shumë ekonomi
» Roberts: Nuk dua më shumë fëmijë
» Te prita shume gjat
» Allen: Bie në dashuri shumë lehtë
» Më shumë fuqi, më shumë ekonomi
» Roberts: Nuk dua më shumë fëmijë
» Te prita shume gjat
» Allen: Bie në dashuri shumë lehtë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi