Berbatov “kryqezohet” nga tifozet e United
22042009
Berbatov “kryqezohet” nga tifozet e United
Humbja ne finalen e FA Cup nuk eshte gelltitur dot nga tifozet e Manchester United, te cilet mendojne se shkaktari i vetem per disfaten eshte humbesi i penalltise, Dimitar Berbatov.
“30 milione euro te hedhura ne kosh te plehrave”, thone tifozet e Manchester ne intervistat televizive apo radiofonike. Ata sulmojne edhe trajnerin Alex Ferguson, i cili ishte nje nga njerezit me kebengules per ta marre bullgarin nga Tottenham per nje thes me te holla.
“Kur paguan 30 milione per nje lojtar, te gjithe mendojne se ai nuk gabon asnjehere. Ishte i trishtuar si te gjithe ne por nuk mund ta kritikojme sezonin e Berbatov. Kushdo mund te gaboje nje penallti”, replikon tekniku skocez, duke mbrojtur zgjedhjen e bere ne fillim te sezonit.
“30 milione euro te hedhura ne kosh te plehrave”, thone tifozet e Manchester ne intervistat televizive apo radiofonike. Ata sulmojne edhe trajnerin Alex Ferguson, i cili ishte nje nga njerezit me kebengules per ta marre bullgarin nga Tottenham per nje thes me te holla.
“Kur paguan 30 milione per nje lojtar, te gjithe mendojne se ai nuk gabon asnjehere. Ishte i trishtuar si te gjithe ne por nuk mund ta kritikojme sezonin e Berbatov. Kushdo mund te gaboje nje penallti”, replikon tekniku skocez, duke mbrojtur zgjedhjen e bere ne fillim te sezonit.
amir- Super Moderator
- Numri i postimeve : 1013
Registration date : 14/03/2009
Similar topics
» Ferguson: Berbatov ishte fantastik
» Henry i befasuar nga tifozët amerikanë
» Ibra: Tifozët më motivuan më shumë
» Tifozët e Romës kundër shitjes së Mexes
» Tifozet e kundershtojne, Maradona reagon me keqardhje
» Henry i befasuar nga tifozët amerikanë
» Ibra: Tifozët më motivuan më shumë
» Tifozët e Romës kundër shitjes së Mexes