Tommy Lee gjen të dashur në internet
22042009
Tommy Lee gjen të dashur në internet
Rokeri Tommy Lee është duke planifikuar një udhëtim për në Britani të Madhe për t’u takuar me një femër të cilën e ka njoftuar në internet.
Anëtari i grupit “Motley Crue”, i cili ka qenë i martuar tri herë dhe ka dy fëmijë me ish-gruan e tij Pamela Anderson, dëshiron të kthehet sërish në ‘lojën e takimeve’, ndërsa i është qasur internetit për të gjetur të dashurën e tij të re.
“I dua femrat britanike dhe theksin e tyre të ëmbël. Kam shumë femra shoqe, por asnjëra nuk më tërheq. Ekziston një femër në Londër, e cila më pëlqen shumë, por ende nuk e kam takuar. Kemi komunikuar në internet, por ajo jeton në Londër dhe unë në SHBA. Por planifikoj të takohem me të”, ka treguar rokeri.
Anëtari i grupit “Motley Crue”, i cili ka qenë i martuar tri herë dhe ka dy fëmijë me ish-gruan e tij Pamela Anderson, dëshiron të kthehet sërish në ‘lojën e takimeve’, ndërsa i është qasur internetit për të gjetur të dashurën e tij të re.
“I dua femrat britanike dhe theksin e tyre të ëmbël. Kam shumë femra shoqe, por asnjëra nuk më tërheq. Ekziston një femër në Londër, e cila më pëlqen shumë, por ende nuk e kam takuar. Kemi komunikuar në internet, por ajo jeton në Londër dhe unë në SHBA. Por planifikoj të takohem me të”, ka treguar rokeri.
amir- Super Moderator
- Numri i postimeve : 1013
Registration date : 14/03/2009
Similar topics
» Humb celularin, peshkatari ia gjen ne barkun e peshkut
» Bigi mohon të ketë të dashur
» Gaskoin: Është dashur ta zgjidhja Mançester Junajtedin
» Arbora më e votuara në internet
» Sot vjen Internet Explorer 8
» Bigi mohon të ketë të dashur
» Gaskoin: Është dashur ta zgjidhja Mançester Junajtedin
» Arbora më e votuara në internet