barcoleta ma interesante .... PA TJETER DUHET TA LEXOSH
4 posters
Faqja 1 e 1
barcoleta ma interesante .... PA TJETER DUHET TA LEXOSH
Ka qen nje here nje qen .......?!!!!!, hahaha pa lidhje a , mo dushi krejt barcoletat me lidhje ?/
fisnik- Fillestar/e
- Numri i postimeve : 35
Registration date : 12/04/2009
Re: barcoleta ma interesante .... PA TJETER DUHET TA LEXOSH
Optimisti dhe Pesimisti.. Optimisti mendon se ne te ardhmen do te hame te gjithe mut, kurse pesimisti thot qe nuk do te kete mut per te gjithe!...lol
♫tibe♫- Princess
- Numri i postimeve : 52
Registration date : 14/03/2009
NJE BURRE KTHEHET NE SHTEPI NE OREN 3 TE MENGJESIT DHE I THOTE GRUAS;-GRUA E DASHUR,KAM LAJME TE KEQIJA PER TY!DUHET TE NGRIHESH E TE BESH GATI VALIXHET..VURA BAST ME TY DHE TE HUMBA DUKE LUAJTUR POKER....-O ZOT!...PO SI MUNDE TA BESH KETE?!!..-SHUME KOLLAJ ...- BERA ME HILE....
♫tibe♫- Princess
Nje i denuar me vdekje ne dhomen me gaz,dhe i thote ekzekutori ,merre ket cigare sideshiren e fundit?jooo tymi te vret!!!!!!.......
♫tibe♫- Princess
Një politikan i thotë në telefon një mikut të vet:-Kam përshtypjen se prej kohësh numri im i celularit përgjohet...Të nesërmen ai merr një sms nga ministri i Brendshëm ku shkruhej: “Nuk është aspak e vërtet!”
♫tibe♫- Princess
Vjen gruaja nga puna dhe shikon burrin e saj ne guzhine me vraresen e mizave ne dore dhe kishte bere rremuje gjithe vendin.‘Po cfare po ben i dashur “- i thote ajo“po vras mizat”- i thote ai.“a ke vra ndonji deri tani?- e pyet ajo“po po “- i thote bu...rri-” 2 femra dhe 3 meshkuj”“po nga e kuptove ti se cfare ishin mashkull apo femer”.pyet gruaja“e dashur, 2 ishin te telefoni dhe 3 ishin te shishja e birres”
♫tibe♫- Princess
Nje cift shqiptar kishte shkuar per pushime ne Spanje.Teksa po hanin mengjesin ne restorantin e hotelit degjojne nga tavolina ngjitur burrin e nje cifti britanik qe i thote te shoqes:-Can you give me the sugar, Sugar.Pak me vone nga nje tavoline tje...ter degjohet zeri i nje amerikani:- Can you give me the honey, Honey.Shqiptari hengri mire e mire dhe pasi e mendoi pak ceshtjen, i mahnitur dhe nga romatika e kolegeve, afroi me afer filxhanin e kafese dhe ju drejtua te shoqes:- Ma jep cik qumshin lope!
♫tibe♫- Princess
Ej o cuno, ku e ke babin? - Babi im ka vdekur. - Uaaa! Po si ka ngjare? - Eh, e shtypi traktori. - Po mire, mami ku eshte? - Ka vdekur edhe ajo. - Uh, i shkreti cun. Po si keshtu? - E shtypi traktori. - Po moter ke? - Po kam, po edhe ate e... shtypi traktori. - Po mire, ti ca ben ketu fill i vetem? - Une? Hic, une ngas traktorin
♫tibe♫- Princess
Ishin ne avion Berisha, Topi, Topalli, Nano, Gjinushi, Meta, dhe gjysma e parlamentit. Avioni rrezohet. KUSH SHPETON............ "SHQIPERIA"
♫tibe♫- Princess
E di se sa rendesi kam per ty, se sa ma ndjen mungesen, se sa nevoje ke per mua.. Me vjen keq qe te kam lene pergjithmone.. Me dashuri, TRURI jot lol
♫tibe♫- Princess
donbeco- Admin
- Numri i postimeve : 588
Profesori ngren nxenesin ne mesim dhe i thote -me zgjedho kohen "une skam",fillon nxenesi ,une s'kam ,ti s'ke,ne s'kemi,ju skeni,ata/ato s'kane. -ca kohe eshte ?-i thote mesuesi -koha e fukarallikut profesor-i pergjigjet nxensi...
♫tibe♫- Princess
1Prilli-> Vjen femiu nga shkolla dhe i thot mamit te vet:Mami, mami babi ka varur veten ne dhomen e gjumit;shkon ajo ne dhomen e gjumit dhe nuk sheh asgje, dhe femija ia kthen: 1 prilli te genjeva,(ajo qetesohet), babi ka varur veten ne bodrum. lol
♫tibe♫- Princess
Similar topics
» barcoleta me bjondina
» Barcoleta te ndryshme
» Barcoleta,gjegjeza
» Një tjetër duet i Moss
» detyre e thjeshte interesante...
» Barcoleta te ndryshme
» Barcoleta,gjegjeza
» Një tjetër duet i Moss