Motorola Clutch i465 - rezistuese ndaj çdo gjëje
Faqja 1 e 1
03052009
Motorola Clutch i465 - rezistuese ndaj çdo gjëje
Nëse jeni adhurues i telefonave "push-to-talk" (tek të cilët vendosja e lidhjes dhe kryerjes së bisedave bëhet me anë të shtypjes në një tast), një i tillë do ta paraqitet së shpejti nga kompania amerikane Motorola.
Sipas informacioneve të para, të cilat janë paraqitur kohë më parë, Motorola Clutch i465 është rezistuese ndaj të gjitha gjërave të padëshiruara: rrezatimit diellor, dridhjeve, goditjeve e madje edhe pluhurit.
Nga karakteristikat teknike duhet të veçohen fotoaparati prej tre megapikselash, porti micro USB, mbështetja për riprodhimin e dosjeve MP3, WAV e MIDI, si dhe lidhja Bluetooth 1.2.
Me anë të këtij telefoni mund të dërgohen të gjitha llojet e porosive, përfshirë IM (Instant Messages), e-mailat dhe porositë tekstuale (SMS).
Tani për tani nuk ka informata për çmimin e kësaj pajisje kur të del në treg.
Sipas informacioneve të para, të cilat janë paraqitur kohë më parë, Motorola Clutch i465 është rezistuese ndaj të gjitha gjërave të padëshiruara: rrezatimit diellor, dridhjeve, goditjeve e madje edhe pluhurit.
Nga karakteristikat teknike duhet të veçohen fotoaparati prej tre megapikselash, porti micro USB, mbështetja për riprodhimin e dosjeve MP3, WAV e MIDI, si dhe lidhja Bluetooth 1.2.
Me anë të këtij telefoni mund të dërgohen të gjitha llojet e porosive, përfshirë IM (Instant Messages), e-mailat dhe porositë tekstuale (SMS).
Tani për tani nuk ka informata për çmimin e kësaj pajisje kur të del në treg.
Similar topics
» Toni: Jam besnik ndaj Bayern
» Nicholson nge padi ndaj një borxhliu
» Gallagher i përkushtuar ndaj Oasis
» Mancini i hapur ndaj ofertës së Romës
» Benitez i pakënaqur me lojën ndaj Espanyolit
» Nicholson nge padi ndaj një borxhliu
» Gallagher i përkushtuar ndaj Oasis
» Mancini i hapur ndaj ofertës së Romës
» Benitez i pakënaqur me lojën ndaj Espanyolit
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi