Ljungberg: Arsenali duhet të harxhojë më shumë
28062009
Ljungberg: Arsenali duhet të harxhojë më shumë
Ish-sulmuesi i Arsenalit, Fredie Ljungberg, ka frikë nga e ardhmja e Arsenalit dhe mendon se klubi duhet të harxhojë më shumë para për përforcime.
Ljungberg dy herë e fitoi Ligën Premier me Arsenalin dhe tri herë e ngriti trofeun e Kupës FA, duke kaluar plot nëntë vite nën drejtimin e Wenger.
Suedezi thotë se ai është i dëshpëruar kur i sheh rezultatet e Arsenalit në disa sezonet e fundit.
“Kam ndjenjën se situata financiare në klub është ca e shtrënguar, dhe cili është qëndrimi i klubit? Askush nuk del publikisht të thotë se pse nuk harxhohen para. Të gjithë e bëjnë këtë pyetje. Jam i dëshpëruar kur i shoh rezultatet në disa vitet e fundit”, ka thënë suedezi.
Ljungberg dy herë e fitoi Ligën Premier me Arsenalin dhe tri herë e ngriti trofeun e Kupës FA, duke kaluar plot nëntë vite nën drejtimin e Wenger.
Suedezi thotë se ai është i dëshpëruar kur i sheh rezultatet e Arsenalit në disa sezonet e fundit.
“Kam ndjenjën se situata financiare në klub është ca e shtrënguar, dhe cili është qëndrimi i klubit? Askush nuk del publikisht të thotë se pse nuk harxhohen para. Të gjithë e bëjnë këtë pyetje. Jam i dëshpëruar kur i shoh rezultatet në disa vitet e fundit”, ka thënë suedezi.
bujo- Anetare 10 %
- Numri i postimeve : 63
Registration date : 20/03/2009
Similar topics
» Ljungberg: Arsenali duhet të harxhojë më shumë
» Arsenali duhet të ngrejë ofertën për Chamakh
» Viola duhet të paguajë më shumë për Drenthen
» Arsenali vazhdon ta kërkojë Lorik Canën
» Edhe Arsenali pas Behramit
» Arsenali duhet të ngrejë ofertën për Chamakh
» Viola duhet të paguajë më shumë për Drenthen
» Arsenali vazhdon ta kërkojë Lorik Canën