Humoristike!
3 posters
Faqja 7 e 19
Faqja 7 e 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
.
Tre qente ishin ulur prane e prane dhe ujku aty, me ne fund ujku i mbledhi dy qente dhe e hengri te madhin. Pastaj edhe te mesmin por pastaj mbeti dhe i riu, dhe i tha duhet te te ha dhe ai nuk pranoi i tha aaaaa shiko qfare kam ne kembe the uli koken e shikoi kur uli koken nuk kishte asgje dhe ja fut fut ia mbeshoi shkelm dhe ai tha po sqenka gje more se te hash e te ngopesh gjithmone nuk ben .
amir- Super Moderator
- Numri i postimeve : 1013
Registration date : 14/03/2009
.
A e din dikush se qka është forja?...
Forja është e ngjashme si kur hyn në një dhomë të rrumbullakët dhe shkon ulesh me një qoshe.
Forja është e ngjashme si kur hyn në një dhomë të rrumbullakët dhe shkon ulesh me një qoshe.
amir- Super Moderator
.
Kishte qen nje her nje njeri dhe ai kurr skishte par tren dhe vendosi qe ta shihte dhe te shetitej dhe kur shkon me ble bileten e pyt ni njeri se si doket treni ai thot asht i gjat i zi .te nesermen ai shkon te stacion dhe e pret trenin paritmas kalon nje zezak i gat dhe ai shkon i hidhet ne shpin zezakut ai habitet dhe i thot qfar po ben ai thot vazhdo vazhdo se kam paguar bileten
amir- Super Moderator
.
u kon komandanti edhe e ka thir ushtrin e vet jau ka bo kejt qa e kan kry shkollen dej n'fund let dalin ni resht kejt qa e kan kry veq shkollen e mesme let dalin ni resht edhe kejt qa e kan kry filloren ni resh kejt jon dal veq nja u met e ka vet komandati qa u bo me ty ky ia kthen une skom kry kurgjo ja bon komandanti po a ani dil mas meje ti hahahhaa
amir- Super Moderator
.
ish kon hysa edhe hasa edhe e kan ble 1 radio edhe u kon ni mi mrena edhe jan shku en shpi e kan shti en rrym edhe miun e ka kap rryma edhe u dal jasht edhe hasa ka thon ooooooo ngaj hys se na iki kengtari haha...?
amir- Super Moderator
.
Një nieri bleu nj Mercedes dhe tha me vete pa tja provoj shpejtesin.Duke e vuzitur 200 220 ... a zyri radiri i policis.Nje polic e ndiqte - ai njeru mendoj ! kurrr nuk do te me zuri dhe e rriti shum shpejtsin.Pasi qe ju hargjua karburanti e zuri polici dhe i tha- pse nuk ndalove kur me pe.I tha vozitsi sepse gruaja me tradhtoj me nje polic the mendova qi don te makthe.
amir- Super Moderator
.
Ish kon ni arush me ni dhom edhe i thojn shqiptarit, amerikanit edhe gjermanit me hi mu rreh me arushen.Hin amerikani i pari e rreh arusha edhe e myt.I dyti hin gjermani edhe ato e myt arusha.Kur te hin shqiptari arusha i thot:
-Hec bre se po te shqiptarin e nones se je msu me fitu ti neper vica - edhe e myt edhe shqiptarin. eghhgeghehgehgegh
-Hec bre se po te shqiptarin e nones se je msu me fitu ti neper vica - edhe e myt edhe shqiptarin. eghhgeghehgehgegh
amir- Super Moderator
.
Ishin kon ni burr edhe ni gru te dyt shum te bardh me flok me vetlla me krejt te bardha.Edhe e bojn ni thmi e ai thmija osht i kuq flokt e kuqe vetllat e kuqe e krejt.Shkojn te mjeku edhe e vesin pse kta dy te bardh e thmija i kuq.Mjeku i vet se sa her boni seks
-1 her ne mujt - thojn ata
-Osht puna e ndryshkit
-1 her ne mujt - thojn ata
-Osht puna e ndryshkit
amir- Super Moderator
.
Shkojn Rugova edche Thaqi te Papa ne Vatikan.Kur te shkojn Rugova i din rregullat ja puth doren Papes edhe ulen edhe Rugova i thot Thaqit mos fol ti se ti nuk din.Masi te bojn pak muhabet Papa i thot kamarierit birna do verë te kuqe me pi.Kur t'ja bin verën Thaqi i thot Rugoves qka osht kjo.
-Shuj bre - i thot Rugova - a te thash mos me fol.
Papa e shef qe Thaqi nuk pe din qka osht vera edhe i thot:
-Kjo, biri im osht gjaku i Jezusit
-Falemnderit - thot Thaqi - veq ska pas vyjt me pre Jezusin per neve.
-Shuj bre - i thot Rugova - a te thash mos me fol.
Papa e shef qe Thaqi nuk pe din qka osht vera edhe i thot:
-Kjo, biri im osht gjaku i Jezusit
-Falemnderit - thot Thaqi - veq ska pas vyjt me pre Jezusin per neve.
amir- Super Moderator
.
me falni stafi i frazave te poezise a para disa min un postova nje fraze dhe ju me shkruat ``U POSTUA FLM`` por a mund ta di se ku shkoj se nuk e shoh gjekundi mos ndoshta nuk u postua??ju lutem me ktheni pergjigje. per stafin e fraza dashurie.do te isha i nderuar nese do te me kthenit psegjigje. FLM
amir- Super Moderator
.
gerta hyri ne shkoll te re pas 3 ditesh mesuesja i dergoj mamas se saj 1 leter ku thuhej `Z.diana VAJZA JUAJ KA FILLUAR TI GODASE TE GJITHA SHOQET E KLASES.`` dhe keshtu mamaja e saj u paraqit ne shkolle dhe i tha vajzes Perse i godet te gjitha shoqet e tua?? gerta ja ktheu mesuesja te ka genjyer mami sepse njera me shpetoj nga dora.
amir- Super Moderator
.
Ish kan niher gjermani,amerikani edhe shqiptari.Kta te tre kishin vjedhe gjera te vleshme.Policia po i ndiqte,te nga frika ishin hypur me nje ndertes dhe po urinonin nga frika,amerikani dhe gjermaini urinojn normal ndersa shqiptari me nderpremje.Ata te dy e pysin pse po urinon me nderpremje ai thot po friksona se mos policia po ndqiten nalt permes urines :P:P
amir- Super Moderator
.
ishte njeher usa dhe asa ata kishin shkumun me ni dicon ci queshte amerik ene ata kan imun brenda dhe kan fillu te an tmarin sende ene ikin kur ikin u del aj shefi diconit ku shkoni pa pagju asa i thot shiko si lexon ktu a mer ene ik
amir- Super Moderator
.
jon kon dy shkopa edhe e kan pa ni lipister edhe i ka than nnnjoni shkop ati tjetrit kuuuu kqyre qeky qfar krye te madhe e paska ahahahah
amir- Super Moderator
.
ka qon ni papagall edhe esht mberzit edhe ka ik prej kafazi edhe ka ec rruges edhe e ka pa ni Maqedonk edhe i thot "sho tie more pile" edhe papagalli ja kthen "Pilet edhe Koqet ti ashh vett"
amir- Super Moderator
.
Kan qenë një herë e një kohë dy shokë,Ari dhe Besi dhe nisen të shkojnë në New York,mirëpo Besi është shumë i mërzitur dhe e pyet Arin,i thotë:po ne si do të shkojmë në Amerikë kur nuk e dimë gjuhën angleze dhe Ari ia kthen:po vetem i shtrëngon pak dhembët del si anglisht.Se anglishtja është e njejtë me shqipen.dhe kur zbresin nga aeroplani hipin në taxi të verdhë,gjatë uhdetimit i pyet taxsisti:Nga jeni(me dhëmbë të shtrëguar flet) dhe Ari ia kthen :jemi nga Kosova(dhe ky me dhëmbë të shtrënguar) dhe bëjnë goxha muhabet ,e kur pas një kohe e pyet Ari taxistin po ju nga jeni(gjith biseda zhvillohet me dhëmbë të shtrëguar,me ate idenë që po flasin anglisht),i përgjigjettaxisti:thotë edhe unë jam nga Kosova.Dhe Ari i nervozuar thot:po pse nuk po tregoni pra që të mos flasim anglisht me juve.
amir- Super Moderator
.
ishin dy persona edhe fyn me vjedh ne nje bashqe molla edhe njoni tjetrine hyp ne shpin edhe aiq e asht ne shpin te kty tjetrit me thas mbledh molla e ky qe po e ban ket ne shpin sbon sen veq e man ket edhe masi mbledhin shum thas me molla i zen pronari i bashqes tu vjedh edhe ky qe ka qen ne shpin ban be edhe thot pasha zotin kama jeme ska shkel ne bashqen tane e ky tjetri qe e ka bajt ket ne shpin thot pasha zotin durt e mija skon prek molla...!!!
amir- Super Moderator
.
Ne fund te gushtit piqet rrushi e prej zjarrit behet prushi mos kujto se kthehem prap se e djeg zemren e sta jap .........
ke ba qa ke ba une gja spote kerkoj tash e teqe je me mua ti e din se une te dashuroi ..........
ke ba qa ke ba une gja spote kerkoj tash e teqe je me mua ti e din se une te dashuroi ..........
amir- Super Moderator
.
Ne fund te gushtit piqet rrushi e prej zjarrit behet prushi mos kujto se kthehem prap se e djeg zemren e sta jap .........
amir- Super Moderator
.
ni dit kan qene dy plaka edhe njona prej tyre ka mbajtur telefon dhe asaj qe ka mbajtur telefon i vjen ni sms dhe i thote plakes tjeret qyyyyy me erdhi ni kuleter.hahah
amir- Super Moderator
.
ISHIN KAN 2 BUBRRECA TU BA GARA ME MATORRA EDHE PO NALET NJANI E SHE AI TJETRI QE U NAL E VET HU QA U BA THET ME KA HI MIZA NE SY
amir- Super Moderator
.
Ish kan Kosovari dhe Kinezi.
Po e vet Kosovari Kinezin sa banor i ka Kina?.
Kinizi pi thot sa ni thes i madh me oriz.
pastaj po e pyet Kinezi Kosovarin po sa banor i ka Kosova?.
sa ni tegell ne faferona pi thot Kosovari.
Ai sa pak te koki ju pi thot Kinesi.
Pa kerkoje njo (ti qi ropt)tkall, po ja kthen Kosovari.
Po e vet Kosovari Kinezin sa banor i ka Kina?.
Kinizi pi thot sa ni thes i madh me oriz.
pastaj po e pyet Kinezi Kosovarin po sa banor i ka Kosova?.
sa ni tegell ne faferona pi thot Kosovari.
Ai sa pak te koki ju pi thot Kinesi.
Pa kerkoje njo (ti qi ropt)tkall, po ja kthen Kosovari.
amir- Super Moderator
.
u kan ni gjerman ni amerikan edhe ni shqiptar . ni grue u kan tu lind e ajo beba nuk dalke gjermani ka shku e ka sha beben gjermanisht , ehde beba nuk e ka kuptu, e kur ka shku amerikani e ka sha anglisht edhe beba nuk ka kuptu,kur ka shku shqiptari i ka than:ta ....nanen edeh kur ka dal beba ja ka ba kujna p0o i a shan nanen hehehheheh
amir- Super Moderator
.
ishin kan do te domit edhe ata drejtorat kan desht me i pa a kan perparu ne dom edhe ai qe ka dit ka dal edhe tash ne mur ja kan vizatu ni pej edhe ka ardh ni djali kan than kaperceje edhe ai i ka mshu murit edhe tjert ashtu po kur ka ardh i fundit i kan than kaperceje ai ka than jo edHE kta e kan vet pse spo kcen aj ka than ja per mu ulne pak ma posht se nuk muj me kcu
amir- Super Moderator
.
.. jon kon dy shok edhe ndalen me pi cigare meni vend njoni .. pordhet.. ki tjetri thot pse bre u pordhe, ki i thot jo bre qfarti un nuk u pordha.. aj i thot po po une te ndita kur u pordhe .ki qka u pordh i thot ti a met ndime po fol ..pak e rond me kuptue kush ashte tatamata ekupton..ahahhaha
amir- Super Moderator
Faqja 7 e 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Faqja 7 e 19
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi