Humoristike!
3 posters
Faqja 19 e 19
Faqja 19 e 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
.
u kon ni djal edhe i dashurum shum edhe ka shku ne bibotek e ka kshyr me vemendie at qiken ajo qika kur e ka pah qe po e kqyr i ka thon qka po kqyr zemra jeme i takon dikujt tjeter aji ja ka kthy ti ki edhe organe tjera
mendy- Moderator
- Numri i postimeve : 1062
Registration date : 19/03/2009
.
ish kon ni klas krejt me vajza edhe vjen ni profesore e thot kush asht budalle qohi nkam askush sqohet veq ni vajz e i thot profjaa a budalle je ti aa kjo ja kthen jo oj profe amo pom vjne kesh met lon vet ahah(profja u kon vet nkom)
mendy- Moderator
.
kish qen hasa e hysa edhe ish qen banesa 100 kat edhe hasa hysa ishin kan ne banesen 100 kat ka qen cumenti i kalter edhe hasa i ka than hyses kshyre si tash pishin ti viq qesh edhe hysa kur ka ra aty ka qen cymenti i kalter edhe hysa ka ra tu kesh kur ka ra edhe hasa qesh qesh hys une e theva kemben e ti po qesh:P
mendy- Moderator
.
me kujtohet si sot kur ika me not ne belgjike ishin vitet 1920 dhe kur mora vesh se ne fshat kishte plase uria u nisa me 200km ne ore dhe i dhashe celsat e katerfenershit plakut ne dore a kupto
mendy- Moderator
.
me kujtohet si sot kur ika ne belgjike qe blem kalin tende te bardhe dhe thashe:to selve enejshen disqe llaska dhe floket ekstejshen
mendy- Moderator
.
ta dha baba doren dhe sta dho se ta dha baba se mos do ta kishte dho baba do ta kisha dho(prtokalli)
mendy- Moderator
.
Lesh perfundi, lesh permbi qoje kamen me ta shti.
pergjigja ( Qerapa )
pergjigja ( Qerapa )
mendy- Moderator
.
TRE ENGJUJT
U TAKUAN TRE ENGJUJ NE QIELL NJERI ISHTE GJERMAN NJERI ITALJAN DHE TJETRI SHQIPTAR.ATO E PYETEN NJERI TJETRIN PSE KISHIN VDEKUR GJERMANI THA:UNE JAM KETU SEPSE BLEVA NJE FERARI DHE COJA ME SHPEJTESI DHE BERA AKSIDENT.
ITALJANI THA:UNE BLEVA NJE BMV DHE I JEPJA SHUM DHE BERA AKSIDENT.
SHQIPTARI THA:UNE BLEVA NJE AUDI PER QEJFIN TIM EDHE VDIQA NGA URIA.HAHAHA
U TAKUAN TRE ENGJUJ NE QIELL NJERI ISHTE GJERMAN NJERI ITALJAN DHE TJETRI SHQIPTAR.ATO E PYETEN NJERI TJETRIN PSE KISHIN VDEKUR GJERMANI THA:UNE JAM KETU SEPSE BLEVA NJE FERARI DHE COJA ME SHPEJTESI DHE BERA AKSIDENT.
ITALJANI THA:UNE BLEVA NJE BMV DHE I JEPJA SHUM DHE BERA AKSIDENT.
SHQIPTARI THA:UNE BLEVA NJE AUDI PER QEJFIN TIM EDHE VDIQA NGA URIA.HAHAHA
mendy- Moderator
.
Nje dit mesuesja i pyet nxensit se kush ka deshir me mesuesen qe prej jush te shkoj ne parajse le ta ngre gishtin dhe te gjith nxensit e ngrejn gishtin perpos 1 vajze te ciles i afrohet mesuesja dhe e pyet pse ti me nuk po e ngre gishtin a nuk po do me shkue ne parajse vajza ja kthen po msuese dua dua edhe une mirpo mami im me ka then qe prej shpije ne shkolle e prej shkolle ne shpi me shkue....
mendy- Moderator
.
Nje djale i thote babait te tij:-babi a do te shkojme sivjet ne skijim?dhe babai i pergjigjet:po...shiko djalo,40 per qind do te shkojme dhe 100 per qind nuk do te shkojme
mendy- Moderator
.
ne nje spital psikiatrik nuk kishte me vende dhe nje staf petagogjik po kontrollonte per ndonje te sheruar.te gjitheve iu dha nga nje pjate bosh dhe iu tha:hani sa te doni.
te gjithe hanin ne pjate bosh po vetem nje nuk po hante.te habitur menduan se ai ishte sheruar.kur e pyeten pse spo hante iu tha:po pres te ftohet supa
te gjithe hanin ne pjate bosh po vetem nje nuk po hante.te habitur menduan se ai ishte sheruar.kur e pyeten pse spo hante iu tha:po pres te ftohet supa
mendy- Moderator
.
e pyetin femijen si e ke emrin ,ai pergjigjet si gjyshi,e gjyshi si quhet pra i thojn atij.Ai thot si un de.!!!!!
mendy- Moderator
.
kan qen tri qika ata kan folur ma shum me´ll´. edhe nena u thot:kur te vjem msitit ju mos folni hiq.edhe vin ni msit.ata spo folin hiq.edhe u derdhet pasuli, njera thot oj nané u derdh pasulli, tjetra thot:po ti hiqja kllapakin, e treta po thot, llumi une
mendy- Moderator
.
jan kan 3 budall ato kan dit veq ka ni llaf tfolin.tu hec per udhe e gjejn ni njer tmajtem , kur vajn milicija u thot kush e ka majt ata? njani thot un, aj thot po pse e kini majt? tjetri thot per ni kill soxhuk.aj thot po a tvu qoj nhapsane.tjetri thot haaha moti skina kan hehe
mendy- Moderator
.
kish qen hasa edhe hysa edhe tash nje dit duke ecur rane ne nje grop edhe ata jun mundu me dal edhe sun kan dal derisa u bo nata edhe hysa ka than:un pe provoj edhe niher edhe po shkoj ne shpi hahahahahaha
mendy- Moderator
.
ish shku hasa me bicikel mi ja ble babes te vet ni paqet me cigare edhe kur kish mrri e kish lan bicikllen jasht edhe ne at moment u dek ni gru edhe hasa ja ka nis me kaj per bicikel edhe u ardh ni njeri ja ka bo mos kaj se u kan e vjeter ajo ja ka bo e vjeter e vjeter po i kisha hyp edhe nja 2ose 3
mendy- Moderator
.
A e dine pse nuk han pula çokollat?
Pula nuk han çokollat për shkak se psataj ven voeve ben kinderjaja hahaha .....
Pula nuk han çokollat për shkak se psataj ven voeve ben kinderjaja hahaha .....
mendy- Moderator
.
Ja na erdhi ora e gjeografis sa jam i trishtuar por si une dhe cdo femi mesimin se kam mesuar erdhi mesuesja me shkop ne dore per te na qelluar viti i ri do te na gjeje ne spital te shtruar.
mendy- Moderator
.
ishin kan dy vet edhe njer ma trim pak e vet tjeteerin apo ta prish najkush (ky ka kuptimin a po te ngux naj kush ) ky ja kthen po bre nanen vec arsenali me qiti ne ket jav 230 euro hehe
mendy- Moderator
.
ishin kan dy vet edhe njer ma trim pak e vet tjeteerin apo ta prish najkush (ky ka kuptimin a po te ngux naj kush ) ky ja kthen po bre nanen vec arsenali me qiti ne ket jav 230 euro hehe
mendy- Moderator
.
ish kan ni profesoresh i bijologjs edhe tu spjegue per zemren ni djal e pyt asimtaren aka zemra kam profoseresha i tha jo more ska zemra kam walla se di profoserersh une baben po e nije tu than zemer qoj kamt haha
mendy- Moderator
Faqja 19 e 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Faqja 19 e 19
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi