Humoristike!
3 posters
Faqja 16 e 19
Faqja 16 e 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
.
jan ka shqiptari ameeikani gjermani
e kan ba kush kcen prej ballane fiton ka kcu amerikan e ka thy doren ka kcu gjermai eka bra kamen
e kur bjen shqiptari i thot gazetariqysh e ki emrein e ai qe u vra thot o kuku botha gazetari thot o kuku botha fitoi
e kan ba kush kcen prej ballane fiton ka kcu amerikan e ka thy doren ka kcu gjermai eka bra kamen
e kur bjen shqiptari i thot gazetariqysh e ki emrein e ai qe u vra thot o kuku botha gazetari thot o kuku botha fitoi
mendy- Moderator
- Numri i postimeve : 1062
Registration date : 19/03/2009
.
u ka nje maqupe edhe e ka poas ni fjal e djalin kur u ba luft e kan vra ball e aji thot;u djali jem per dy gishta me qarru e ai i myt krejt hahahah
mendy- Moderator
.
oj goce.....nje minute...
mos kujto se jam hajdut....
e kam babin oficer.....
kam lavatrice e figorifer......
mos kujto se jam hajdut....
e kam babin oficer.....
kam lavatrice e figorifer......
mendy- Moderator
.
nje grua shtatezane qe kishte dy femije ne bark hipi ne autobus dhe ne gjysme te rruges i ervdhi per te lindur.
ne autobuz ishte nje polic qe kishte mbaruar shkollen per mjeksi dhe e ndihmon gruan te linde.
pasi nxjerr femijen e pare i dyti nxjerr kryet dhe i pari i thote, futu breda se policia.
ne autobuz ishte nje polic qe kishte mbaruar shkollen per mjeksi dhe e ndihmon gruan te linde.
pasi nxjerr femijen e pare i dyti nxjerr kryet dhe i pari i thote, futu breda se policia.
mendy- Moderator
.
Na ishte një burrë që nuk njihte trenin se si ishte. Një ditë pret biletën për të udhëtuar me tren dhe duke e pritur trenin, pyet një udhëtar:
- Të lutem më trego pak se si është treni?
Udhëtari i thotë:
- Është i gjatë, i zi dhe nxjerr tym.
Burri qe nuk njihte trenin, vazhdon rrugën për të kapur trenin. Duke ecur shikon një zezak të gjatë duke pirë duhan. Burri vrapon dhe i hidhet zezakut në shpinë. Zezaku i trembur i bërtet:
- Çfarë bën ore!!?
Burri i thotë:
- Ec ec se e kam prerë biletën.
- Të lutem më trego pak se si është treni?
Udhëtari i thotë:
- Është i gjatë, i zi dhe nxjerr tym.
Burri qe nuk njihte trenin, vazhdon rrugën për të kapur trenin. Duke ecur shikon një zezak të gjatë duke pirë duhan. Burri vrapon dhe i hidhet zezakut në shpinë. Zezaku i trembur i bërtet:
- Çfarë bën ore!!?
Burri i thotë:
- Ec ec se e kam prerë biletën.
mendy- Moderator
.
Pse Bjondina kur te hyn mu pasteru nuk e mbyll deren.....................................................................mos me kqyr per bire te qelcit:P
mendy- Moderator
.
Pse shkon pula ne minimarket,...................................................... Pse e sheh gjeli lakuriq.:P
mendy- Moderator
.
Ishte njëri me Ferrari dhe duke ecur i ndodhi një defekt. Duke pritur në buzë të rrugës i ndalon njëri me Fiat uno dhe e pyet:
- Çfarë të ka ndodhur?
- Ja, më la vetura dhe s'kam telefon të lajmëroj shërbimin për tërheqje.
- Kam unë!
- Si? Ti me Fiat paske telefon kurse unë me Ferrari skam!!?
- Jo vetëm atë... kam dhe Fax!
- Si? Ti me Fiat paske Fax e unë me Ferrari s'kam.
- Jo vetëm atë por kam dhe minibar, televizor, frigorifer.
Ky i mërzitur mbaron punë me telefonin dhe të nesërmen në mëngjes shkon në servisin e Ferrarit dhe u thotë:
- E dua me tel, fax, televizor, frigorifer dhe me të gjitha pajisjet e mundshme.
Pasi ia montuan të gjitha, merr ai veturën dhe del për të gjetur Fiatin uno. E gjen të ndaluar në një parking. I shkon te vetura, i hap derën dhe i thotë:
- Eja tani e shife nje here si e kam bërë Ferrarin.
- Mbylle or, derën se po lahem!!!
- Çfarë të ka ndodhur?
- Ja, më la vetura dhe s'kam telefon të lajmëroj shërbimin për tërheqje.
- Kam unë!
- Si? Ti me Fiat paske telefon kurse unë me Ferrari skam!!?
- Jo vetëm atë... kam dhe Fax!
- Si? Ti me Fiat paske Fax e unë me Ferrari s'kam.
- Jo vetëm atë por kam dhe minibar, televizor, frigorifer.
Ky i mërzitur mbaron punë me telefonin dhe të nesërmen në mëngjes shkon në servisin e Ferrarit dhe u thotë:
- E dua me tel, fax, televizor, frigorifer dhe me të gjitha pajisjet e mundshme.
Pasi ia montuan të gjitha, merr ai veturën dhe del për të gjetur Fiatin uno. E gjen të ndaluar në një parking. I shkon te vetura, i hap derën dhe i thotë:
- Eja tani e shife nje here si e kam bërë Ferrarin.
- Mbylle or, derën se po lahem!!!
mendy- Moderator
.
ka qen nje vajz dhe nje qyshe vajza ka qen e vishur me fustan u shku dhe u hyp ne moll edhe u ardh ne shpi i ka than gjyshes te vet oj gjyyshe mi ka pa ni djal brekt ajo ka than kuku gjyshes tani ne te dyten her u shku u hyp ne dardh e kur u ardh ne shpi i ka kallzu gjyshes qe u hyp ne dardh gjyshja ka than :kuku apet ti paska pa brekt vajza i ka than jo nuk mi ka pa se i kom hiq krejt hahahahaahhahaha pe dini qfar kuptimi ka hahhahahaha
mendy- Moderator
.
pse bjondina del me msu jasht n'ballkon ?
se kur ta vet naj kush ku ke msu ajo i thot n'shtete të jashtme .... haha
se kur ta vet naj kush ku ke msu ajo i thot n'shtete të jashtme .... haha
mendy- Moderator
.
Kur është e diele askush nuk punon por vetem Zemra ime per ty mendon B
mendy- Moderator
.
ishin dy shoke qe po pinon kafe kur njeri i thot tjetrit pash zoten ma jep pak tel se du me fol me nje femer po ik i thote ku tjetri se nuk kam leke po ma jep ma jep i thote ky se du me fol me nje femer pasi kemguk ku ja jep tel bie zilja ne anen tjeter degjohet ze femre kur ja pret ky nan me prit se per pse min jam aty
mendy- Moderator
.
Nji gruje i kish pa vdekur burri edhe ishte merzitur shum per dit shkojke dhe kajke te vorri burrit.
Dy shok e shofin dhe njeri i thot tjetri se une do bej sex me kete kurse ky ja pret se nuk ke shans se a pi shef sa po merzitet ,vin ne perfundim qe te ven bast nese nuk mundet me ber sex me ja jep 2000 euro e nese ben sex ky me ja jep 2000 . Te nesermen kur shkon gruja si perdit te vorri burrit e qan ky shkon te ni vor e kan e ja pret gruja se i ka vdek burri kush te ka vdek ty si pe kan .Ky ja pret gruja qa ka pas gruja jote se o dek ndersa ky ja pret e kom te madh e e kom myt, kur kom bo sex ndersa gruja i thot a pom myt edhe mu ky i thot po e burri e nen ndersa gruja pisket o shpirt zi del por shoki i cili ka qen i mshefur ja pret o shpirti nga k...... sdel po e zeza e 2000 eorove ti mi
Dy shok e shofin dhe njeri i thot tjetri se une do bej sex me kete kurse ky ja pret se nuk ke shans se a pi shef sa po merzitet ,vin ne perfundim qe te ven bast nese nuk mundet me ber sex me ja jep 2000 euro e nese ben sex ky me ja jep 2000 . Te nesermen kur shkon gruja si perdit te vorri burrit e qan ky shkon te ni vor e kan e ja pret gruja se i ka vdek burri kush te ka vdek ty si pe kan .Ky ja pret gruja qa ka pas gruja jote se o dek ndersa ky ja pret e kom te madh e e kom myt, kur kom bo sex ndersa gruja i thot a pom myt edhe mu ky i thot po e burri e nen ndersa gruja pisket o shpirt zi del por shoki i cili ka qen i mshefur ja pret o shpirti nga k...... sdel po e zeza e 2000 eorove ti mi
mendy- Moderator
,
ish kon nje i huaj dhe hipi ne autobus dhe nje e moshuar teshtiu dhe ata te teshtit i ra ati te huajit ne qaf dhe i huaji i tha fuckk tou dhe plaka i tha fack you koft shnosh djali jem
mendy- Moderator
.
A e dini kur nje njeriu mund ti thuash se e ke hunden e madhe?Kur mund ta pij cigaren pa u lagur nen dush
mendy- Moderator
.
Ka qen nje njeri i cili kishe folur me zotin. Dhe ja ben nje pytje Zotit, Zot sa jan per ty 100 vjet? Zoti i thot 1 sekond. Ja ben edhe nje , Zot sa jan per ty 1000 euro ? Zoti i thot 1 cent. Ani zot masi kokan per ty qekaq pak ami pra ti mu 1000 euro Zoti i thot prit 1 sekond
mendy- Moderator
.
Ka qen hasa dhe hisa kanj ra me nje grop kajn pervu disa her me dal dhe hisa i thot hases nes edhe ket rend nuk po dalim do shkojm ne shpi....
mendy- Moderator
.
Nje burre shkoi ne konvikt per te kapur nje goce kur po hynte tek dera i del roja dhe i thote se nese do te linte nje goce shtatzan do te paguente 100$ e kështu me rradhe dhe burri i thote PO ABONIMI SA KUSHTON? Peshendes Renon&Milkenin Berat
Qyteti: dortmund-prizren - Postuar me: January 31, 2009 11:14 am
Email
herolind
Qyteti: dortmund-prizren - Postuar me: January 31, 2009 11:14 am
herolind
mendy- Moderator
.
NJE FEMER DHE NJE MASHKULL TE DYT TE DASHURUAR DHE NJE DIT KISHIN VENDOSUR TE BEJNE MARDHENJE SEKSUALE:
MASHKULLI SHKON NE SHTEPIN E TE DASHURES SE VET DHE JA FILLOJN PUNES NJA 5 MINUTA PARA PERFUNDIMIT BJER ZILJA E DERES:
TE DERA KISHIN ARDHUR SHOQET E SAJ DHE AJO FRAJERIN E VET E SHTIN NE BANJO DHE I JA JEP NE NJEREN DOR PESHQIRIN DHE NE TJETREN JA JEP NJE SHAMPON TE NGURT (SAPUN) TU NEJT ME SHOQET NJERES PREJ TYRE I VJEN NEVOJA THE FEMRA NUK DIN QE TE BEJ E SHTIN NE BANJO AJO SHOQJA HAMENDET E PYET PO QESHT KY MASHKULL FEMRA VALLA MA KA BLEJT BABI PER DITLINDJE KETE KUKULL MASHKULL KUR TA PREK P****** TA QET PESHQIRIN NDERSA KUR TA PREK MA POSHT TA QET SAPUNIN SHOQJA E SAJNA VETM NJA 5 MINUT TU E PREK:
MASHKULLIT I VJEN QE TE SH****** DHE SHOQJA I THOT FEMRES PO KY PO QITKA EDHE SHAMPON. BESOJ QE E KENI KUPTU:JENI MA TE MIRET
MASHKULLI SHKON NE SHTEPIN E TE DASHURES SE VET DHE JA FILLOJN PUNES NJA 5 MINUTA PARA PERFUNDIMIT BJER ZILJA E DERES:
TE DERA KISHIN ARDHUR SHOQET E SAJ DHE AJO FRAJERIN E VET E SHTIN NE BANJO DHE I JA JEP NE NJEREN DOR PESHQIRIN DHE NE TJETREN JA JEP NJE SHAMPON TE NGURT (SAPUN) TU NEJT ME SHOQET NJERES PREJ TYRE I VJEN NEVOJA THE FEMRA NUK DIN QE TE BEJ E SHTIN NE BANJO AJO SHOQJA HAMENDET E PYET PO QESHT KY MASHKULL FEMRA VALLA MA KA BLEJT BABI PER DITLINDJE KETE KUKULL MASHKULL KUR TA PREK P****** TA QET PESHQIRIN NDERSA KUR TA PREK MA POSHT TA QET SAPUNIN SHOQJA E SAJNA VETM NJA 5 MINUT TU E PREK:
MASHKULLIT I VJEN QE TE SH****** DHE SHOQJA I THOT FEMRES PO KY PO QITKA EDHE SHAMPON. BESOJ QE E KENI KUPTU:JENI MA TE MIRET
mendy- Moderator
.
Nje grua gengetare jo shume profesioniste po behej gate per shfaqjen dhe ishte gjysem nudo maestroja e pyet se si kendonte bas apo soul ajo meqe sdinte ti kthente pergjigje tha:kendoj me breke ahah
mendy- Moderator
.
Ismail Qemali ka ushtru boksin shum të madh e ka bo gjoksin gjith grat i ka lën me mull është bër baba me shum cull e ka donen e ka jeten këto cull i ka me ciljeten e ka sevdijen e ka gjonin këto i ka bo me inis gjonin..!!(Hahahahahahahahahahahahhahahahahahaha)
mendy- Moderator
.
jon kon dy pula nje e madhe edhe nje pak me e vogel pula e madhe i ka shit vet 25 cent edhe e vogla 20 cent kur nje dit i tha pula e madhe te vogles pse nuk i bon vot ma te mdhaja edhe me i shit me shtrenjt sa une ajo tha po qka me e qky bythen per 5 cent hahuauhauhuah
mendy- Moderator
.
është kon ni djal edhe ka dasht me e qel ni dugoj edhe i kathon baba i vet shko en Podrum te shpis edhe senin e par qe ta gjojsh kina me ja ngjit qashtu emrin dugojes asht shku edhe i ka gjet nipar brek edhe ajo edhe te nesermen kur asht shku ne shkoll e ka pa ni shoqe te veten edhe i ka thon ku pe shkon ajo i ka thon en dugoj ather i ka thon ky djali shko en brek te barek te babes tam ki vo sa te dush :P
mendy- Moderator
.
na ishte njehere italiani gjermani dhe shqiptari dhe mundohen kush te rri me shum ne nje dhom me miza hyn italiani dhe del menjeher hyn gjermani dhe rrin 5 min kur hyn shqiptari vret nje miz dhe ata te tjerat shkojn ta varrosin ate dhe shqiptari rrin me shum hahhahah
mendy- Moderator
.
kish pas qen nje majmun i vogel dhe i kish pas than mames vet pse mom mam ekem kaq ftyren e shumtume ikash pas tham mam et shuj se kurgjo se kem na qka e ka a qe elexon ket mesazh
mendy- Moderator
Faqja 16 e 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Faqja 16 e 19
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi