Lisa Presley: Michael e dinte fatin e tij
30062009
Lisa Presley: Michael e dinte fatin e tij
Vajza e “Mbretit te Rock”, Elvis Presley dhe ish bashkeshortja e Michael Jackson, Lisa Presley ka komentuar vdekjen e Mbretit te Pop-ti ne nje blog te sajin ne internet.
“Dua te them tani ate qe nuk kam guxuar ta them me pare. Martesa ime me Michael nuk ishte nje deshtim sic u komentua nga shtypi i kohes. Une u ndava me te sepse u lodha duke u perpjekur te evitoja ne ate kohe kete qe ndodhi sot”- shkruhet ne profilin e “MySpace” te Lisa Presley.
“Kam patur nje bisede te gjate me Michael 14 vjet me pare per rrethanat e vdekjes se babait tim ( Elvis Presley ). Michael kishte frike se do te kishte te njejtin fat si im ate. Une u perpoqa t’ia largoja nga mendja kete mendim. Ishte nje fund i parashikuar nga te dashurit e Michael dhe nga une, por ajo qe nuk parashikova dot ishte se sa shume do te me lendonte”- shkruan me tej Lisa Presley.
Lisa,vajza e Elvis Presley,i vdekur edhe ky ne rrethana misterioze ne Memphis ne 16 gusht te 1977 ne moshen 42 vjecare, ka qene e martuar me Jackson nga 1994 deri me 1996.
citti_barca- V.I.P
- Numri i postimeve : 427
Registration date : 08/05/2009
Similar topics
» Rourke do të luajë në ribërjen e "Mona Lisa"
» Vdes Michael Jackson
» Thashethemet e para pas vdekjes se Michael
» Gjendet mjeku i Michael Jackson
» Madonna e dashuruar në Michael Jackson!?
» Vdes Michael Jackson
» Thashethemet e para pas vdekjes se Michael
» Gjendet mjeku i Michael Jackson
» Madonna e dashuruar në Michael Jackson!?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi