Ngatërresat e Sheen dhe Richards kanë marrë fund
30042009
Ngatërresat e Sheen dhe Richards kanë marrë fund
Aktori Charlie Sheen ka konfirmuar se ai dhe ish-gruaja e tij Denise Richards kanë vendosur t’u japin fund zënkave me njëri-tjetrin për nder të fëmijëve të tyre.
Çifti i dikurshëm së fundi ka kryesuar një sondazh për të famshmit, i cili kishte për qëllim gjetjen e ‘ishëve’ më të revoltuar me njëri-tjetrin.
Sido që të jetë Sheen dhe Richards tani kanë deklaruar se lufta e fjalëve ndërmjet tyre ka marrë fund.
Ish-aktorja e filmit për James Bondin, Richards, së fundmi ka njoftuar se e kishte vizituar ish-burrin e saj dhe gruan e tij të re Brooke Mueller në spital kur ajo kishte lindur binjakët Max dhe Bob muajin e kaluar.
Çifti i dikurshëm së fundi ka kryesuar një sondazh për të famshmit, i cili kishte për qëllim gjetjen e ‘ishëve’ më të revoltuar me njëri-tjetrin.
Sido që të jetë Sheen dhe Richards tani kanë deklaruar se lufta e fjalëve ndërmjet tyre ka marrë fund.
Ish-aktorja e filmit për James Bondin, Richards, së fundmi ka njoftuar se e kishte vizituar ish-burrin e saj dhe gruan e tij të re Brooke Mueller në spital kur ajo kishte lindur binjakët Max dhe Bob muajin e kaluar.
Similar topics
» Më në fund vjen Firefox 3.5!
» Perez ka marre 'ok' per Kaka
» Diego: Në fund të sezonit largohem nga Werderi
» Mascherano: Do të luftojmë për titull deri në fund
» Perez ka marre 'ok' per Kaka
» Diego: Në fund të sezonit largohem nga Werderi
» Mascherano: Do të luftojmë për titull deri në fund
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi