Nokia hap dyqanin online OviStore
Faqja 1 e 1
04052009
Nokia hap dyqanin online OviStore
Nokia ka vendosur të hap dyqanin me aplikacione për telefonat e saj, që është një hap i cili padyshim është nxitur nga suksesi i dyqanit online të kompanisë Apple - App Store.
Një nga shërbimet e dyqanit Ovi të cilin Nokia ka filluar kohë më parë ka vendosur ta krijojë është afarizmi me aplikacione.
Prodhuesi finlandez i celularëve ka vendosur të bashkëpunojë më mirë me prodhuesit e aplikacioneve për telefonat e tij Symbian dhe t’u lehtësojë atyre shpërndarjen e produkteve të reja. Përdoruesit gjithashtu do të gjejnë më lehtë aplikacionet e kërkuara kur t’u ofrohen në një vend të vetëm.
Përveç aplikacioneve serioze, me anë të Ovi Sotore do të shiten edhe muzika e lojërat. Fillimi i Ovi Store Nokia planifikohet të ndodhë gjatë muajit maj.
www.nokia.com
Një nga shërbimet e dyqanit Ovi të cilin Nokia ka filluar kohë më parë ka vendosur ta krijojë është afarizmi me aplikacione.
Prodhuesi finlandez i celularëve ka vendosur të bashkëpunojë më mirë me prodhuesit e aplikacioneve për telefonat e tij Symbian dhe t’u lehtësojë atyre shpërndarjen e produkteve të reja. Përdoruesit gjithashtu do të gjejnë më lehtë aplikacionet e kërkuara kur t’u ofrohen në një vend të vetëm.
Përveç aplikacioneve serioze, me anë të Ovi Sotore do të shiten edhe muzika e lojërat. Fillimi i Ovi Store Nokia planifikohet të ndodhë gjatë muajit maj.
www.nokia.com
Similar topics
» Nokia Ovi Maps 3.0
» Nokia edhe më tutje udhëheqë në tregun e telefonave të mençur
» Dy celularë muzikorë dhe një radio celular nga Nokia
» Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes
» Nokia edhe më tutje udhëheqë në tregun e telefonave të mençur
» Intel e Nokia së bashku në zhvillimin e celularëve të ardhmes
Drejtat e ktij Forumit: